Een abonnement koppelen aan een My Kaspersky-account

My Kaspersky is één enkele online resource waarmee u de bescherming van apparaten en de licenties van Kaspersky-programma's kunt beheren.

Op My Kaspersky kunt u een abonnement voor het programma kopen en activeren.

Als u met Kaspersky VPN Secure Connection op My Kaspersky wilt werken, moet u zich registreren en uw apparaat met My Kaspersky verbinden.

Een My Kaspersky-account is vereist om u bij My Kaspersky aan te melden en om My Kaspersky en bepaalde Kaspersky-programma's te gebruiken.

U kunt zich aanmelden bij uw My Kaspersky-account met uw e-mailadres en wachtwoord, of met uw Google-, Facebook- of Apple-account. Als u al een account hebt, kunt u snel aanmelden met uw Google-, Facebook- of Apple-account in het venster dat wordt gebruikt om uw apparaat aan uw My Kaspersky-account te koppelen. Dit is mogelijk als u bij het aanmaken van uw My Kaspersky-account het e-mailadres van uw Google-, Facebook- of Apple-account hebt gebruikt.

Aanmelden met Facebook, Google en Apple is niet in alle regio's beschikbaar. Voor meer informatie over beperkingen in Rusland, zie dit artikel (alleen beschikbaar in het Engels en Russisch).

Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken op de website van My Kaspersky of vanuit de programma's die compatibel zijn met My Kaspersky.